Despre noi

Suntem prima firma cu raspundere limitata din Romania care ofera prim ajutor de baza, infiintata la inceputul anului 2010

A fost nevoie de o asemenea firma deoarece lipsea un serviciu de asistenta prespitaliceasca, de masa, la preturi accesibile, de care "multimile" adunate in locuri publice sau private cu un scop precis, sa beneficieze. Acest serviciu nu a existat in Romania decat la nivel medical si cu costuri destul de mari, astfel incat multe firme nu isi puteau permite sa contracteze asemenea servicii. Totusi, un medic nu are posibilitatea de a scoate victimele din cadrul unei multimi si, de asemenea, nu poate interveni intr-o zona foarte mare (suprafata unui concert sau o plaja in timpul verii)

Asigurarea supraviețuirii celor aflați în nevoie.

Oferirea serviciilor de calitate de prim ajutor.

Ne îndeplinim întotdeauna promisiunile la timp, nu lăsăm sarcini neterminate și păstrăm confidențialitatea.

Acționăm cu răspundere pentru viața și integritatea persoanelor cu care compania, precum și cursanții noștri intră în contact.
Transmitem cât mai bine informația și abilitățile pentru ca toți cursanții să poată acorda cu succes primul ajutor când este nevoie.

Respectăm drepturile omului și ne ghidăm activitatea în conformitate cu acestea. Respectăm, de asemenea, toți beneficiarii, partenerii , colaboratorii, angajații și colegii.
Respectăm libertatea religioasă,orientarea sexuală, etnia, fără a face discriminări între oameni. Ne comportăm cu ceilalți cum am vrea să se comporte și ei cu noi

Acționăm în conformitate cu standardele din domeniu.

Suntem unici prin obiect de activitate, emblemă, mod de organizare și calități individuale.

Echipa SPART TEAM

Echipa SPARD TEAM

Mereu pregătită să intervină în caz de nevoie în timp record și cu eficientă maximă. Participăm la pregătiri săptămânal pentru a fi la curent cu ultimele tehnici în prim ajutor și învățam continuu că să menținem standardele la nivelul cu care v-am obișnuit.